enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212

E-ticarette yılın en itibarlısı

E-ticarette yılın en itibarlısı
503
A+
A-

The ONE Awards’da Hepsiburada, e-ticaret sitesi kategorisinde ‘Yılın İtibarlısı’ seçildi.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, müşteri odaklı hizmet ve uygulamalarıyla Türkiye’de öncülük ettiği e-ticaretteki başarısını, bir ödülle daha taçlandırdı. Müşterilerinin her türlü ihtiyacını güvenli, kaliteli ve hızlı şekilde karşılayacak güçlü bir e-ticaret ekosistemi yaratma hedefiyle kurulduğu günden bu yana Türkiye’de dijital dönüşümün lider oyuncularından biri olan Hepsiburada, The ONE Awards’da e-ticaret sitesi kategorisinde ‘Yılın İtibarlısı’ seçildi.

Hepsiburada CMO’su Ender Özgün, tüketicilerin takdiriyle verilen bu seçkin ödülle ilgili Hepsiburada adına şöyle konuştu: “İtibarını ve değerini en çok artıran markalardan biri olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bizim için en büyük ödül müşterilerimizin “İyi ki varsın Hepsiburada” diye düşünmeleri. Bu ödülde bizi bu yolda daha da cesaretlendirerek bu hedefteki motivasyonumuzu artıran bir başarı oldu. Tüm müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle bu yıl 8’inci kez gerçekleştirilen The ONE Awards’da, 70’e yakın kategoride itibarını en çok artıran markalarla bu başarının paydaşları olan reklam, medya planlama, dijital ve halkla ilişkiler ajansları ödüllendirildi. Sonuçlar, 12 ilde toplam 1200 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler sonucunda belirlendi.