enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5080
EURO
34,6415
Cargill

Eski bayramları arar olduk !

338
A+
A-

ESKİ BAYRAMLARI ARAR OLDUK !

Kutsiyetine inandığımız Ramazan Ayı’nı feyzi ve bereketiyle hayırlısıyla tamamlıyoruz.Birkaç gün sonra karşılayacağımız Şeker Bayramı’nı milletçe, kutlamaya hazırlanıyoruz .

Milletçe bizi , biz yapan her ne olursa,olsun bizleri bir arada tutan dini,milli kutsallarımızdır. Milliyetimiz , bayrağımız vatanımıza olan sevgimiz, kutsallarımıza olan saygımız ve inancımızdandır .

Biz millet olarak saygı, sevgi,hoşgörüye inanan Anadolu insanıyız. Dilinden, dininden ,cinsiyetinden, renginden dolayı hiç kimseyi ötekileştirmeyiz.

Çünkü : Yaratılanı Severiz Yaradan’dan Ötürü!

Ama malesef ki eski bayramları arar olduk.Eskiden büyükler ziyaret edilir ,eli öpülür hal,hatır sorulurdu.Sokaklarda çocuklar koşar, eğlenir, şeker ve harçlık için çalınmadık kapı kalmazdı .Şimdilerde hersey biraz unutulur oldu .
O eski dostluklar,sevgiler bitiyor ,hersey sanal.

Elbette nerde o eski bayramlar diyoruz.Daha içten samimi,birliktelikler şimdilerde yok.Bu yardımlaşma ve dayanışma,sevgi ayının feyzi,bereketiyle kutlayacagımız Ramazan Bayramı’nı bir fırsata çevirmeniz gerek .Hoşgörü ve sevgiyle büyüklerimizi ziyaret etmek ve küçükleri sevindirmek, dayanışmayı pekiştirmek gerek.

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.Tüm insanlığa huzurlu ,bereketli bayramlar dilerim .
Ramazanın hak yolunda kabul,bayramınız kutlu olsun!

Yüreğinizden sevgi ,yüzünüzden gülücükler eksik olmasın .

DİNİ VE MİLLİ
BAYRAMLAR
KUTSALIMIZDIR!

Milli bayramları kutlamayanlar gün gelir ki bayram kutlayacak ülke bulamazlar.

Gazeteci Yazar Hayrettin BULUT

Yazarın Diğer Yazıları