enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513

Esnaf kefalet kooperatifi Vekil Sarıbal ‘ı ağırladı

Esnaf kefalet kooperatifi Vekil Sarıbal ‘ı ağırladı
630
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal,CHP Orhangazi İlçe Başkanı Ender Teke yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Özen Aydın ve Hüdai Demir ile birlikte Orhangazi Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
Orhangazi Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler esnafın kooperatiften aldığı krediler, pandemide esnafın çalışma biçimi, ve çalışmaları hakkında Vekil Sarıbal’a bilgi verdi. Kooperatif Başkanı Mehmet Güler, diğer bankaların faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı esnafın Kooperatif vasıtası ile kredi alma uğraşı içinde olduğunu belirterek, şu anda faiz oranları diğer bankalara oranla daha uygun. Esnafımızın da işini düzeltmek, işini büyütmek yada yeni yatırımlar için krediye ihtiyaç duyuyor. Biz de bu ihtiyaca cevap vermek için uğraş veriyoruz dedi.

Türkiye’de nereye gitse esnaf odalarını ve kredi kefalet kooperatiflerini ziyaret ettiğini, esnafın sıkıntılarını Meclis’te dile getirmeye çalıştığını anlatan Sarıbal, yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgını ve aşılama sürecine değindi.