enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108

Gürle mahallesine “örnek köy” projesi

Gürle mahallesine “örnek köy” projesi
684
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu’nun Opet Tarafından başlatılan “Örnek Köy” projesi Orhangazi TSO Kadın Girişimciler kurulu tarafından Orhangazi’ye bağlı Gürle Mahallesi’nde uygulamaya alınıyor. Konu ile ilgili olarak TOBB Bursa KGK Başkanı ve Orhangazi KGK üyeleri Gürle’de bir araya geldi.

Bilinçli toplum yaratma hedefiyle yola çıkan OPET, “Örnek Köy Projesi”yle, köylerin kendi kendine yetmesi, tarihi, coğrafi ve kültürel potansiyelinin değerlendirilmesinin yanı sıra, eğitim düzeyinin yükselmesi ve çevre bilincinin gelişmesi gibi toplumsal göstergeleri de hedefliyor.

KADIN GİRİŞİMCİLER ORHANGAZİ İÇİN DE KOLLARI SIVADI

Opet’in Örnek Köy Projesi Orhangazi TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından da hayata geçirilmesi planlanıyor. Bu konuda ise planlanan köy ise Gürle. Örnek Köy uygulama projesi ile ilgili geçtiğimiz günlerde Gürle Mahallesi’nde Kadın Girişimciler Kurulu bir araya geldi. TOBB Bursa TOBB Bursa KGK Başkanı Sevgi Saygın, Orhangazi KGK Başkanı Seda Şentürk Orhangazi TSO Yönetim Kurulu başkanı Erol Hatırlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Gürle Köyünde yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşmeler yapıldı. Toplantıya İznik KGK Başkanı Seda Karakaş, İnegöl KGK Başkanı Enerjin Baloğlu, Bursa KGK İcra Kurulu Üyesi Hanife Yeşil, Orhangazi KGK üyesi Selda Yurddaşer, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Zerrin Fırat, Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Hilal Yıldırır Keser katılım sağladı.