enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4507
EURO
34,7939
Cargill

Kalite ,Güven ve Tecrübe Servis Ediyoruz !

Kalite ,Güven ve Tecrübe Servis Ediyoruz !
858
A+
A-

1987 yılında aile şirketi olarak kurulan YIRIKOĞULLARI OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.,Mercedes araçların yedek parça ticaretini yapmakta idi.2007 yılına gelindiğinde firma 20 yıllık yedek parça tecrübesi ile otomotiv piyasasındaki arz talep neticesinde tamir ve bakım servisini kurdu.

Strateji ve Talep Artışı…

Mercedes ve Volkswagen araçların hafif ticari modellerine hizmet vermek ve fark yaratmak dönüşümü yaparken firmanın kullandığı

strateji idi.O günün şartlarında  şöför esnafı dediğimiz kesim işi yaptırdıkları yerlerde 2.sınıf müşteri muamelesi görmekte ve memnuniyetsizlikleri hat safhaya ulaşmaktaydı.
Türkiye genelinde ve Bursa’ da şehiriçi toplu taşıma ve servis taşımacılığı otobüsten minibüse dönerken çok büyük bir talep artışı oldu.

Hizmet yarışında 1 adım önde !

Çok daha eski tamir bakım servisleri bu büyüyen müşteri potansiyelini geç fark ettiğinden firma bu hizmet yarışına bir adım önde başlamış oldu. Hizmet kalitesi ve son sistem makine teçhizatları ile, yapılan işin arkasında durarak, büyüme ve yükseliş süreklilik kazandı..

Firma Sahibi Sami YIRIKOĞULLARI:

”Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, başarı ; yapılan iş sayısının çokluğu ile değil, hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesinden gelir.”

Büyüme devam etti…

Şirketin büyümesi 2.nesil evlatların devreye girmesiyle daha da hızlanarak devam etti…Firma sahibi Sami YIRIKOĞULLARI ‘ nın bir nasihati ile devam edelim:

”Bende her ebeveyn gibi o hatayı yaptım. Oğlumun okuyarak mühendis, mimar, vs. olmasını arzu ederdim. Ve zorlamalarımla okuttum. Özel bir üniversitede 2.sınıfta okurken beni karşısına aldı ve senin parana yazık,benimde geçen zamanıma yazık. Ben okumak istemiyorum. Tamir bakım servisimizde usta olmak istiyorum dedi. Ve anladım ki oğlumu meslek okullarına yönlendirerek, sevdiği, arzu ettiği işi yapmasını sağlamalıydım. Zararın neresinden dönersen kardır diyerek arzu ettiği imkanı sağladım. 6 sene gibi çok kısa bir zamanda kendini geliştirerek şöhreti Bursa sınırlarını da aşan ve sonucunda Mercedes’çi Abdullah Usta diye anılır duruma geldi.”

YIRIKOĞULLARI OTV.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
FİRMA SAHİBİ : SAMİ YIRIKOĞULLARI + SERKAN SÖYLER

AVAMHABER AİLESİ OLARAK ; Firmamıza artan işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar dileriz.