enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
Cargill

Kısacası sağ duyulu olalım…

661
A+
A-

Sevgili sporseverler amatörde ligde haftalar ilerledikçe tansiyon yükseliyor. Ortam gerilince hem takımlarımız zarar görür, hem de taraftarda seyir zevkinden yoksun kalır.

Kısacası sağ duyulu olalım…

Geçtiğimiz haftasonu Göl Spor Tesislerinde tansiyonu yüksek karşılaşma vardı. Grubunda lider olan, çıktığı tüm karşılaşmaları kazanan temsilcimiz, grupta iddialı takımlarından HD Osmangazispor karşılaştı.

Bursa 1 küme 1. Grupta yer alan temsilcimiz Hürspor Göl Spor tesislerinde HD Osmangazispor’u konuk etti. Karşılaşmayı 0-1 kaybeden Hürspor ilk yenilgisini alarak ligin 6.haftasını puansız kapattı.

Zirveye oynayan iki takımın mücadelesini son dakikaları saha dışı olaylara sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakip HD Osmangazi, Hürspor kalesinde tehlikeli anlar yaşattı ilk yarının ortalarına doğru Hürspor maça ağırlığını koydu. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım gol pozisyonlar da girerken 85 dakikada İbrahim’in attığı golle rakip HD Osmangazispor 1-0 öne geçti. Golden sonra HD Osmangazispor ‘nin yedek oyuncuları ve Teknik direktörler Nabi Elitok yaptığı hareketler Hürspor taraftarlarını çileden çıkardır. Güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerle taraftarları HD Osmangazispor yedek külübesinin arkasından uzaklaştırdı.  Karşılaşmanın son dakikalarında beraberlik sayısını getiremeyen ev sahibi Hürspor 3 puanı rakibine kaptırdı. Karşılaşma sonrasında oyuncular soyunma odasına girerken hakem Hürspor’dan Osman’a kırmızı kart gösterdi. Hürspor bu ligin 7.haftasında deplasmanda Panayır Güneşspor’la karşılaşacak.

Burada küçük bir parantez açayım yazımın başında da belirttiğim gibi Ortam gerilince hem takımlarımız zarar görür, taraftarda seyir zevkinden yoksun kalır. Hürspor şampiyonluğa oynayan ekip, lig uzun maraton daha ne maçlar oynayacağız. Yeter ki alınan mağlubiyetlerde sağduyulu olalım biliyoruz bu takım şampiyonluğun en güçlü ekibi sonunda da hedefine ulaşacak. Osmangazi maçında ortam gerildi.

Takımızın oynadığı futbol kadar İlhami Akdağ’ın yaptığı sağ duyulu davranış alkışı fazlasıyla hak ediyor. Maçın sona ermesiyle Hürspor’un eski başkanı İlhami Akdağ taraftarı sakinleştirmek için elinde gelini yaptı. İlhami Başkan’da olayların farkında bu türlü olaylar geçmişte canını yakmış takımı süper amatör lig kapısından dönmüştü. Hürspor’un taraftarları biraz sağ duyulu olsun ortam gerildikçe Hürspor  zarar görür. Uzun bir yolculuğumuz var. Yolculuk esnasında zaman zaman bu tip maçlar yaşanacaktır. Önümüze bakacağız. Hedefimizden şaşmayacağız yolun sonu şampiyonluk olacak.

Gençler maçı almalıydık

Süper Amatör Lig D grubunda yer alan Gençlerbirliği deplasmanda Hamitlerspor’la 1-1 berabere kaldı. Bağlarbaşı sahasında oynanan mücadelede temsilcimizin oyun üstünlüğü 3 puana yetmedi. Karşılaşmanın 16. Dakikasında  Hamitlerspor 1-0 öne geçti. Gençlerbirliği 19.dakikada Enes Altan ‘la skorda dengeyi yakaladı. Temsilcimizin karşılaşmanın son dakikalarına kadar üstün götürdüğün mücadelede istediği galibiyet golünü bir türlü Hamitlerspor kalesine atamadı. Gençlerbirliği 5 puanla 4. Sırada yer alıyor. Temsilcimiz ligin 5. Haftasında kendi evinde Hürriyetspor’u konuk edecek. Hürriyetspor bu hafta Bağlarbaşıspor’la 2-2berabere kalırken,1 puanla ligde 8. Sırada yer alıyor. Gençlerbirliği’ne baktığımız da genç bir takım, bu sezon hedeflerindeki önceliği süper amatör ligde  kalmak olmalı dedim ya genç ve yetenekli oyuncu grubunda oluşan Gençler bu lig de her alacakları puan onlara özgüven getirir.

Gazi düellodan 1 puan çıkardı

Süper amatör lig temsilcimiz Orhangazispor 1893 takımı deplasmanda karşı karşıya geldiği Hacıvatspor ile karşılıklı gol düellosunda geçen maçta 4-4 berabere kaldı.

Süper Amatör ligde Orhangazispor 1893 deplasmanda Hacıvatspor ile karşı karşıya geldi. Geçen hafta ligdeki ilk galibiyetini alarak üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Hacıvatspor ile deplasmanda oynadığı maçtan 4-4’lük beraberlikle ayrıldı. Temsilcimizin bu maçtaki golleri Buğra, Celil ve Eren’den (2) geldi. Orhangazispor oynadığı futbolla bize umut veriyor. Futbolda güzel oyunun yanında şansta umarım Gazi bu şansızlığını hafta sonu İznik’te bırakır.Şansın ve gollerin bol olması dileğiyle.

Yazarın Diğer Yazıları