enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670

Kriptoparalarda kritik hafta !

Kriptoparalarda kritik hafta !
489
A+
A-

Kriptoparalarda Kritik Hafta! İlk Kez Borsa CEO’ları Senato Üyeleriyle Bir Araya Geliyor

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi: “Kripto paralar Cumartesi günü yaşanan depremin ardından eski seviyelerini yakalayamasalar da bir kısmını geri sardı ve düşüşü durdurdu. Önümüzdeki hafta tarihi bir görüşme gerçekleşecek ve bunun arifesinde piyasa bekle-gör vaziyete geçti.

Genel endekslerde risk iştahı pozitif yönde olsa da kripto paralar görüşmeye odaklandı. Öncelikle 3 Aralık günü Joe Biden’ın kaleme aldığı kaçakçılıkla ilişkin önlem mektubu sonrası bugün baz borsa CEO’ları Komite önünde ifadeye çağrıldı. 14 Aralık’ta ise Senato Bankacılık Komitesi ile 6 borsa CEO’su düzenlemeleri konuşmak için ilk kez bir araya gelecek. Öncelikle sektör temsilcilerinin bu konuşmalarda yer alması ABD’nin kripto paraları yasaklama ya da öldürücü regülasyonlar getirme niyetinin olmadığını gösteriyor. Bu nedenle toplantıdan çıkacak tondan kripto paralar da bekle-gör pozisyonlarına yön verecek.

Chainlik, eski Google CEO’su ile danışman olarak anlaştı, bir süredir düşüşte olan Cardano’nun CEO’su ise Pazartesi günü youtube üzerinden canlı yayın verecek. Bu iki altcoin için olumlu olduğunu düşündüğümüz gelişmelerin yanı sıra Bitcoin de 50.000 üzerinde kalma çabasında. Henüz yeteri kadar alıcının bir araya gelmediği piyasanın toparlanması için nötr sinyaller. Bu nedenle Bitcoin’in bir miktar daha yatay kalması söz konusu olabilir.”