enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5300
EURO
34,6715
Cargill

Meral Akşener Orhangazi’ye geliyor

Meral Akşener Orhangazi’ye geliyor
733
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 1 gecede 1 ilçe 17 gecede 17 ilçe ve 712 köy ziyaretleri kapsamında Orhangazi’ye geliyor.
16 Ekim  2021 tarihinde Orhangazi’ye gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti yaparak sorun ve talepleri dinleyecek.


Orhangazililerle bir araya gelecek olan Akşener’in, gündeme dair açıklama yapması bekleniliyor.
İyi Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya ,Genel Başkan Meral Akşener’in Orhangazi ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya açıklamasında kurulduğu günden itibaren makul siyaset anlayışıyla siyasete nezaket, siyasetçilere cesaret Aziz Türk Milletine nefes olan İYİ Parti’mizin Genel Başkanı Sn. Meral AKŞENER 16 Ekim Cumartesi Orhangazi’de hemşerilerimiz ile buluşacak. Dedi
İyi Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya; Ocak 2020 den itibaren kar kış demeden il il, ilçe ilçe gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile milletin sesi olan Meral AKŞENER, Bursa İl Teşkilatlarımızın Türkiye’de tek olan 1 gecede 1 ilçe 17 gecede 17 ilçe ve 712 köy ziyaretleri programına destek amacıyla Orhangazi ilçemizde bizzat görev alarak bizleri onurlandıracaktır.
Bu bağlamda 16 Ekim Cumartesi günü saat 16:00 da ilçemizde gelerek esnaf ziyareti, 17:00 Cumhuriyet alanında halkla buluşma ve saat 17:30 Yeniköy mahalle ziyareti gerçekleştirecektir. Tüm kıymetli hemşerilerimizi İYİ Parti’nin cesur lideri Meral AKŞENER’in halkla buluşmasında aramızda görmekten mutluluk duyarız. Dedi

ETİKETLER: ,