enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221

On yüzüğe karşı, Marvel stüdyoları Shang-Chi ve On Yüzüğün Efsanesi temalı güncelleme ile savun

Netmarble’ın popüler mobil oyunu MARVEL Future Fight’ın son güncellemesi, bugün Marvel Studios’un Shang-Chi ve ve On Yüzüğün Efsanesi …

On yüzüğe karşı, Marvel stüdyoları Shang-Chi ve On Yüzüğün Efsanesi temalı güncelleme ile savun
490
A+
A-

Netmarble’ın popüler mobil oyunu MARVEL Future Fight’ın son güncellemesi, bugün Marvel Studios’un Shang-Chi ve ve On Yüzüğün Efsanesi karakterlerini ve kostümlerini oyuncularla buluşturuyor. Yeni karakterlere ve kostümlere ek olarak, filmin yakında vizyona girmesini kutlamak için oyuna tamamen yeni içerik eklendi.

Filmden ilham alan iki yeni karakter – Wenwu ve Katy – artık oyuncuların MARVEL Future Fight’ta ve ayrıca Marvel Studios’un Shang-Chi ve Legend of the Ten Rings for Shang-Chi’den ilham alan yeni bir üniformada toplanmaları için hazır. Ayrıca Aero, Wave ve Sword Master için geliştirilmiş Klasik kostümler de toplanabilir. Son olarak, Shang-Chi artık Kategori-3’e yükseltilebilirken, Wenwu ve Katy için Potansiyel Fark et özelliği artık kullanılabilir durumda. Aero, Wave ve Sword Master’ın Potansiyel Yükselt özelliğinin kilidi de açıldı.

MARVEL Future Fight’a gelen yeni içerik, oyuncuların çeşitli boyutlarda meydana gelen anormallikleri çözdüğü Zaman Akışı Hayatta Kalma modunu da içeriyor. Oyuncular, Süper Kahramanlarınızı stratejik olarak kullanarak, rastgele oluşturulmuş haritalarla çeşitli savaşlarda başarılı bir şekilde gezinebilirler. Ayrıca Marvel Stüdyoları Shang-Chi ve On Yüzüğün Efsanesi temalı yeni bir Efsanevi Savaş eklendi. Oyuncular, yeni filmden Süper Kahramanlar ve arka planlar içeren üç bölümü fethetmeyi dört gözle bekleyebilirler.

MARVEL Future Fight geçtiğimiz günlerde dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncuyla altıncı yılını kutladı. Oyun şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™.’de mevcuttur.

ETİKETLER: , ,