enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5018
EURO
34,5754
Cargill

Orhangazi’den Mehmetçik’e DUA

Orhangazi’den Mehmetçik’e DUA
350
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetleri “Pençe 1”, “Pençe 2” ve “Pençe Kartal” operasyonlarının devamı olarak, Irak’ın kuzeyine yönelik “Pençe Kilit”  ismi ile büyük bir operasyon başlattı.Mehmetçiğin  Kuzey Irak’a başlattığı Pençe –Kilit operasyonu başarılı bir şekilde devam ederken , Orhangazi’de eş zamanlı olarak dün öğle namazı sonrasında Kuran-ı Kerim tilaveti ve askerlerimiz için dua programı düzenlendi.  Gazi OrhanBey Caminde düzenlenen programa  ise Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra çok sayıda Orhangazili katıldı.

Türk Silahlı kuvvetleri önceki  gece saatlerinde Kuzey Irak bölgesinde bir operasyon başlattı. Teröristlere karşı düzenlenen Pençe Kilit operasyonu nedeniyle Orhangazi Belediyesi Kur’an-ı Kerim tilavet ve dua programı düzenledi. 18 Nisan pazartesi günü Gazi Orhanbey caminde Öğle namazı öncesinde düzenlenen programa Başkan Aydın’ın yanı sıra çok sayıda Orhangazili iştirak etti.

ALLAH KAHRAMAN ORDUMUZU KORUSUN

Programın ardından bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “Kahraman Türk askeri kahramanlıklarına bir yenisini eklemek için Kuzey Irak’ta operasyon başlattı. 40 yıldır ülkemizin başına bela olan dış güçlerin maşası terör örgütü artık son günlerini yaşıyor. Bizi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bu hainler Türk Kürt kardeşliğini bozamayacaklar. Kalbimiz, dualarımız Pençe Kilit harekâtıyla mücadele eden güvenlik güçlerimizle birlikte. Allah ayağınıza taş değdirmesin“ şeklinde konuştu.