enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
Cargill

Orhangazi’ye destek olmaya devam edeceğiz

Orhangazi’ye destek olmaya devam edeceğiz
11
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırladı. Başkanlar, ilçede bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Başkan Aydın ve Başkan Aktaş, ilk olarak Kapalı Pazaryeri’ni gezdi. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden başkanlar, talep ve önerileri dinledi. Ardından Hürriyet Mahallesi’ne geçen Alinur Aktaş ve Bekir Aydın, mahallede de esnaf ziyaretleri yaptı. Ziyaretlere Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, parti teşkilatları ve meclis üyeleri de katıldı. İki Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İlçe Başkanları daha sonra Orhangazi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarlarla bir araya gelen başkanlar, ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlar buluşmasında birçok soruna çözüm üretildi.

Başkanımızla Şehrin Nabzını Tuttuk

Belediye Başkanı Aydın, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ı ilçemizde ağırladık. Birlikte birçok temasta bulunduk. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın nabzını tuttuk. Muhtarlarımızla da istişare ettik. İlçemize yapılacak hizmetler için ortak akıl ve iş birliği içinde çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Aktaş‘tan Orhangazi‘ye Tam Destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Orhangazi’nin Bursa’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Orhangazi Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın ile birlikte ilçemizin ihtiyaçlarını ve projelerini değerlendirdik. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Muhtarlarımızın da görüş ve önerilerini aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi’ye her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Aktaş, Orhangazi’de bir gün boyunca sürdürdüğü çalışmaların ardından akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

ETİKETLER: