enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4673
EURO
34,7315
Cargill

Pendik Trabzonlular Derneğinden Örnek Faaliyet

Pendik Trabzonlular Derneğinden Örnek Faaliyet
573
A+
A-

Pendik’te ilgi çeken birçok sosyal projesiyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran Pendik Trabzonlular Derneği örnek bir faaliyete daha imza attı.

Dernek, ilçedeki tüm mahalle muhtarlarını bir araya getirerek halkın sorunları, sivil toplum örgütlerinin faaliyetleri, mahalle muhtarlarıyla beraber çalışma imkanları ve çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişlerinde bulundu.

Dernek lokalinde kahvaltılı olarak gerçekleştirilen programa mahalle muhtarları büyük ilgi gösterdi.

Dernek Başkanı Süleyman Pergel, göreve kısa süre önce başlayan dernek yönetim kurulu üyelerini muhtarlara tanıtarak; “Yönetim kurulu üyelerimizin tamamı Pendik’te ikamet eden ve kendi alanlarında üst seviyelerde kariyer sahibi arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu arkadaşlarımızın bilgi ve tecrübelerinden en ileri seviyede faydalanmayı düşünüyoruz. Eğitimden spora, kültürden sanata, sosyal yardımlardan sağlık alanlarına kadar birçok konuda hazırladığımız sosyal projelerimizi bir bir uygulamaya koymaya başladık.

Her ay bir konuda alanında uzman kişiler tarafından dernek merkezimizde ve aynı anda zoom üzerinden seminerler vermek, yine her ay en az bir yazarı dernek merkezimizde ağırlayarak söyleşiler yapmak, gençlerimize yönelik özel kurslar düzenlemek, Trabzonspor Futbol okulu açmak gibi birçok projemizi en kısa sürede uygulamaya başlayacağız. Bu konularda halkın birinci derece muhatabı olan mahalle muhtarlarımızla da devamlı iletişim halinde olacağız. “Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sözlerine “siz muhtar arkadaşlarımızdan gelecek her türlü iş birliği ve sosyal proje teliflerine imkanlarımız ölçüsünde mutlaka katılmaya çalışacağız.” Şeklinde devam eden Pergel, yoğun katılım ve ilgiden dolayı muhtarlara şükranlarını ifade etti.

Muhtarlar ise, kendi mahallelerindeki sorunları, Trabzonlular ve özellikle Trabzonspor’un şampiyonluğu konusunda tebriklerini ileterek, organizasyondan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.