enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1411
EURO
34,8197
CARGILL

Poco M4 Pro Türkiye’de

Poco M4 Pro Türkiye’de
477
A+
A-

Eğlence merkezi POCO M4 Pro, 22 Mart ile 27 Mart tarihleri arasında 6GB + 128GB versiyonu Amazon Prime üyelerine özel 5.899 TL ön satış fiyatıyla, 8GB + 256GB versiyonu ise mi.com’da 400 TL kupon hediyesini aktifleştirdikten sonra 6.299 TL ön satış fırsatı ile satışa sunuldu.

POCO M serisinde ilk kez AMOLED DotDisplay ekrana yer verilen POCO M4 Pro, 6.43 inçlik ekranında her etkileşimde yüksek hassasiyet sunan 90Hz yenileme hızı ve 180Hz dokunmatik örnekleme oranına sahip. Model kesintisiz eğlence için ekran parlaklığını ortamdaki ışık oranına göre otomatik olarak ayarlayabiliyor ve uzun süreli kullanımlar için hem “Eye Care Display” hem de “Seamless Display” olarak SGS tarafından sertifikalandırılmıştır. Okuma Modu 3.0, özellikle geceleri göz yorgunluğunu azaltmak için kullanıcıların renk sıcaklığını artırmasına olanak tanıyor. Ürünün sahip olduğu DCI-P3 geniş renk gamı her renge hayat veriyor ve ekranın parlaklık derecesi 1.000 nit’e kadar çıkıyor. Cihaz aynı zamanda 2400 x 1800 FHD+ çözünürlüğe sahip.

64MP yüksek çözünürlüklü ana kamera M serisinde türünün ilk örneği olarak öne çıkıyor ve keskin, net ve ayrıntılı fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. 64MP ana kameraya ek olarak, 118° geniş açılı lens ile önemli anları daha geniş bir perspektifte yakalamayı sağlayan 8MP ultra geniş kamera ve mikro dünyanın nadiren görebildiğimiz yakın çekim detaylarını yakalayan 2MP makro lens üçlü kamera kurulumu da cihazda mevcut. Üçlü kamera kurulumu ayrıca, ağır çekim video, hızlandırılmış video ve gece modu dahil olmak üzere kullanıcıların günün her anını canlı ayrıntılarla yakalamalarını sağlayan özelliklerle birlikte geliyor. Tabii ki, sosyal medya içeriklerinin vazgeçilmezi olan selfie çekimlerinde 16MP ön kamera kullanıcıların en iyi şekilde görünmesini sağlamayı başarıyor.