enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5470
EURO
34,7468
Cargill

Ramazan Ayı öncesi camiler temizleniyor

Ramazan Ayı öncesi camiler temizleniyor
404
A+
A-

Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik, yıkama, ilaçlama ve bakım ve çalışmalarına başladı.

Orhangazi’de bulunan tüm camilerde temizlik ve yıkama işlemleri Orhangazili vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamda yapabilmeleri olanak sağlamak amacıyla cami içerisinde bulunan halıların yıkanmasından, dezenfekte edilmesine ve ufak çaplı onarım tamir gibi işlerinde yapılmasına kadar tüm çalışmalar devam ediyor.
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Ramazan ayı öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından İlçe genelimizdeki tüm camilerimizde kapsamlı bir şekilde temizlik çalışmaları başlattık. Ramazan ayı öncesi İlçemiz genelinde bulunan tüm camilerimizin tüm temizliğini, halıların vakumlu mobil yıkama aracıyla yıkamasını, dezenfekte çalışmalarını, ve bakım ve onarımın çalışmalarını hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha ferah ve daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımızı belirli bir program dâhilinde sürdürüyoruz. Ramazan ayı öncesi bu çalışmalarımızı tamamlayarak tüm camilerimizi temizlemiş olacağız” dedi.