enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2585
EURO
35,0235
Cargill

Realme İlk Yerli Üretimi C21 Turkcell Mağazalarında satışa sunuldu

Realme İlk Yerli Üretimi C21 Turkcell Mağazalarında satışa sunuldu
532
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan realme’nin ilk yerli üretimi realme C21’in

 4-64 GB versiyonu, 30 Eylül’de Turkcell mağazalarında satışa sunuldu.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, ilk yerli modeli, aynı zamanda dünyanın ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasına sahip en iyi giriş segment akıllı telefonu realme C21’in 4-64 GB versiyonu Turkcell’e özel sürpriz kampanyası ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. Türkiye’de üretilen ve realme’nin ilk yerli üretimi olması ile dikkat çeken realme C21, gelişmiş özellikleriyle realme’nin var olan çıtasını bir üst seviyeye taşıyor. realme C21, süper güç tasarrufu moduna sahip, yüksek kapasiteli 5.000 mAh pil özelliği ile uzun süreli kullanım deneyimi sunuyor. Süper Gece Manzarası özellikli Yapay Zeka Destekli Üçlü kamera kurulumu, 6,5 inç HD+ mini damla tam ekran, sekiz çekirdekli 12 NM 2.3 GHz işlemcisi ile realme C21, 12 ay taksit seçeneği ile tüm Turkcell mağazalarında yerini alıyor.

 

Ülkemize özel ‘Dem Siyahı’ ve ‘Boğaz Mavisi’ rengi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan realme C21, Turkcell’e özel 245 TL x 12 ay kampanyası ile iyi bir giriş segment akıllı telefon arayışında olanlar için ideal seçim olacak.

 

Markanın ilk yerli modeli olan realme C21, 30 Eylül tarihinden ‘realme Türkiye Garantili’ olarak tüm Turkcell mağazalarından satın alınabilecek.

ETİKETLER: , ,