enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5457
EURO
34,8770
Cargill

Sertaslan:Yakalayacağım sizi, kaçamayacaksınız !

Sertaslan:Yakalayacağım sizi, kaçamayacaksınız !
450
A+
A-

Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, Karsak Deresi’ni kirletenlere tepki gösterdi

Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Körfezi’ne sanayi atıkları ile birlikte akan Karsak Deresi’nin videosunu paylaşarak, “Karsak deremizi bu şekilde kirletenler! Yakalayacağım sizi, kaçamayacaksınız!” notunu düştü.
Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, Karsak Deresi’ni kirletenlere “Yakalayacağım sizi, kaçamayacaksınız!” diyerek seslendi.

 

Orhangazi’den Gemlik Körfezi’ne kadar uzanan Karsak Deresi sanayi atıklarıyla kirletiliyor. Bölgede yer alan çok sayıdaki sanayi kuruluşunun kaçak yollarla bıraktığı, arıtılmamış suların yarattığı kirliliğe tepkiler de geliyor.
Son olarak Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, Karsak Deresi’ne kirli suların bırakıldığını gösteren videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Sertaslan, “Karsak deremizi bu şekilde kirletenler! Yakalayacağım sizi, kaçamayacaksınız!” diyerek atık sularını dereye bırakanlara tepki gösterdi.

“YAKALAYACAĞIM SİZİ, KAÇAMAYACAKSINIZ”
Gemlik Körfezi’ne dökülen Karsak Deresi’ne mor renkte kirli suların bırakıldığı anların videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Sertaslan, “Karsak Deremizi bu şekilde kirletenler! Yakalayacağım sizi, kaçamayacaksınız!”