enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5043
EURO
34,5855
Cargill

Tarih tekerrürden ibarettir

463
A+
A-

“Tarih tekerrürden ibarettir.Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi.”

Ceddim Cennetmekan Abdülhamid Han, 1. Dünya savaşının çıkacağını biliyordu ve bütün tedbirlerini ona göre aldı. Savaşta tarafsız kalacak, savaşan devletlerin birbirlerini yemesini bekleyecek, bu süreçte daha da fazla toparlanacak ve 1. Dünya savaşı sonrasında yıpranan devletlere karşı atak başlatacak ve Osmanlı yeniden eski azamet ve haşmetine kavuşacaktı.

Ancak, içimizde hainler ve gafilleri kullanan düşman devletler, Abdulhamid Han Hazretleri’nin bu politikasını bildiklerinden, Cihan Sultanı Padişahı darbeyle alaşağı ettiler, ülkeyi savaşa soktular ve 10 yıl zarfında devasa imparatorluk darmadağın edildi.

Bugün de aynı oyunlar Türk’ün Son Başbuğu Efsane Lider Recep Tayyip Erdoğan üzerinde oynanıyor…

Reis’in liderliğindeki Türkiye’nin gelmekte olan global savaşa asla dahil olmayacağını bilen küffârın başı USA, Reis’i alaşağı edip, zilleti başa getirmek için bütün gücüyle mücadele ediyor…

Fakat…

Tarih bu sefer tekerrür etmeyecek, tehlikenin ve dünyadaki bütün gelişmelerin son derece farkında olan aklıselim Türk Milleti buna asla izin vermeyecek ve liderine ölümüne sahip çıkarak bu oyunu bozup, ülkemizin Ultra Süper Güç olma yolundaki yürüyüşünü engellemek isteyenlere gereken en güçlü cevabı verecektir.

Türk Milleti ve Mübarek Türk Devleti dünyaya nizam, adalet, huzur, barış ve refah götürecek, bunu da hiç bir şer güç engelleyemeyecektir.

Türk Töresi dünyaya hakim olacak, dünya mazlumları huzur bulacak…

Allâh-u-Ekber..!

Yazarın Diğer Yazıları