enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
Cargill

TOKİ bölgesinde çalışmalar başladı

TOKİ bölgesinde çalışmalar başladı
13
A+
A-

Orhangazi TOKi birinci ve üçüncü etap bölgesinde aylardır bozuk olan yolda çalışmalar nihayet başladı. Daha önce Buski ekipleri tarafından içme suyu hatlarında yaşanan patlaklar nedeniyle defalarca kazılan bazı bölgelerde yollar bozulmuş, bozulan yollar ise aylardır tamir bekliyordu. Belediye ekipleri TOKİ bölgesinde bozuk olan bölgelerde parke yenileme çalışmalarına başladı.

Orhangazi’de TOKİ bölgesinin en büyük sorunlarından birisi nihayet çözüme kavuşturuluyor. TOKi birinci ve üçüncü etap ana yol güzergahında bozuk olan bölgelerde çalışmalar başlatıldı.

BUSKİ ekipleri kazmıştı

TOKİ birinci etap bölgesinde daha önce yaşanan içme suyu arızaları nedeniyle BUSKİ ekipleri bazı bölgelerde kazı çalışmaları yapmış ancak bir türlü kalıcı çözüm üretememişti. BUSKİ’nin yaptığı kazı çalışmalarının ardından kapatılan bölgelerde ise bozulmalar yaşanmıştı. TOKİ’deki yol sorunu belediye ekiplerinin başlattığı çalışma ile giderilecek.

Parkeler yenilenecek

TOKİ’nin ana güzergahındaki bazı bölgelerde Belediye ekipleri parke yenileme çalışmalarına başladı. Ekipler bozuk bölgelerdeki parkelerin tamamını kaldırmaya başladı. Ekipler kaldırılan bölgelerde yenileme çalışması yapacak.