enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5814
EURO
34,7990
Cargill

Zamlara itiraz ediyoruz !

Zamlara itiraz ediyoruz !
555
A+
A-

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin BULUT olarak partim ,milletim ve şahsım adına bu zamlara itirazımız var !

Sevgili yurttaşlar bilindiği üzere dolar kurunun yükselmesi ve uluslararası piyasalarda fiyat artışı nedeniyle akaryakıt fiyatları aldı başını gitti. Zam üstüne zam gelen benzin, motorin ve LPG üçlüsünde ciddi yükselişler yaşanıyor.

Buna bağlı olarak tabi ki temel tüketim gıda ürünleri ve diğer ihtiyaçlarda uçtu .Zamlar aldı başını gidiyor. Vatandaşın evdeki hesabı çarşı pazarda tutmuyor. İlerleyen günlerde bunlara daha yenilerini eklenecek gibi vatandaşı düşünen yok !

Kılı kırk yararak geçinen yurttaşlar bu kişi zor getireceklerini Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu zamların durdurulmasını hukumetten ve yöneticilerden halkımız,milletimiz adına talep ediyoruz

Kış aylarında yeni bir zam fırtınasının kapıda olduğunu ifade eden Cumhuriyet halk partisi ilçe yöneticisi “Zor bir dönemecin eşiğindeyiz halkım. Önümüz kara kış, ayaz. Zam fırtınası geliyor. Bu kışı en az hasarla atlatmamız için, yüce haktan temennimdir halk için , hak için, yaşamak ve yaşatmak için sayın yöneticiler sizleri göreve çağırıyoruz.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.

Bu bağlamda düşünmek gerek 230 gramlık ekmegi200 grama düşürüp üstelik zam yapmak akla ziyan bir iştir.
Aklımızla dalga geçmeyin.

Hayrettin BULUT