enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
CARGILL

Bu fuarı gören elektrik faturası ödemiyor!

Bu fuarı gören elektrik faturası ödemiyor!
546
A+
A-

[ad_1]

Enerji maliyetlerinin artmasıyla, işletmeler faturalarını düşürecek yöntemlerin arayışına giriyor. Sürdürülebilir ve yenilenebilir kaynaklar arayan, kendi enerjisini üretmek isteyen fabrikalar, 5-7 Ekim tarihlerinde İstanbul’da “Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi”nde, sanayideki verimlilik uygulamalarını görebilecek.

Fabrikaların en büyük gider kalemlerinden biri olan enerji faturaları geçmişte kalıyor. Çünkü enerji verimliliğini yükselten ve kendi enerjisini üreten fabrika yatırımları büyüyor. Dünya Enerji Konseyi 2021 raporuna göre, yenilenebilir küresel enerji sektörüne yapılan harcamalardan biri olan elektrik, bu yıl %5 daha artarak en büyük payı almaya devam ediyor. 5-7 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi, enerji tasarrufu yapmak isteyen fabrika sahiplerini ve işletmecileri Tuzla’da buluşturuyor.

Kendi enerjisini üretmek isteyen işletmeler Tuzla’da buluşuyor

Gerçekleştirildiği ilk yıl büyük bir ihtiyacı karşılayarak ses getiren Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’nin ikincisi, bu yıl 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde Viaport Marina Expo Center’da düzenlenecek. Enerji tasarrufuyla kendi yatırımını hızla geri ödeyen pek çok model etkinlikte sergilenecek ve panellerde tartışmaya açılacak. Fabrikaların enerji tasarrufuyla ilgili enerjinin nasıl verimli tüketilebileceğine, enerjiyle ilgili teşviklerden nasıl yararlanılabileceğine dair birçok kapsamlı konuya yer verilecek etkinlikte, tasarrufla yatırımını geri ödeyen modeller, düşük yeşil enerji teknolojileri, ekonomik su yolları gibi önemli konular ele alınacak. 

4 etkinlik bir arada

Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi’le birlikte aynı alanda Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi, Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi, Proses Zirvesi ve Sergisi de düzenlenecek. Ziyaretçiler tüm üretim süreçlerinde verimlilik artıran ve maliyetleri düşüren çözümleri bir arada görebilecek. Etkinlikleri izlemek isteyenler, EnerjisiniUretenFabrikalar.com adresinden kayıt olarak davetiye talep edebilecek.



[ad_2]