“Yerel yönetim anlayışımızın temeli istişareye dayanır”
CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna İl, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, yerel hizmetler, mahallelerin ihtiyaçları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Programa; İlçe Başkanı Berna İl, İlçe Yöneticileri Ömür Ersoy, Erdoğan Akın, Çiğdem Berberoğlu, Özen Aydın, Kadın Kolları Başkanı Gönül Baltacı, Meclis Üyeleri Mustafa Arslan ve Hatice Erden, BUSKİ Müdürü Emre Könür ile TARIM A.Ş. Başkan Vekili Dinçer Dimrit katıldı.
Toplantıda mahalle muhtarları, altyapı, ulaşım, tarımsal destek ve mahalle bazlı ihtiyaçlar konularında taleplerini iletti. Görüşmede, ilçenin öncelikli sorunlarına yönelik çözüm yolları da değerlendirildi.

CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna İl, muhtarlarla düzenli istişarelerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Muhtarlarımızla istişare içinde olmak, yerel yönetim anlayışımızın en önemli unsurlarından biridir. Halkımızın beklentilerini birlikte dinleyip çözüm üretmeye devam edeceğiz.”
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği vurgusuyla sona erdi.