enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
9,2620
EURO
10,7921
ALTIN
526,44
BIST
1.410
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Sağanak Yağışlı
17°C
Bursa
17°C
Sağanak Yağışlı
Pazartesi Sağanak Yağışlı
17°C
Salı Sağanak Yağışlı
17°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C

iOS 15’in bugün Türkiye’de

iOS 15’in bugün Türkiye’de
20.09.2021
0
A+
A-

iPhone modellerinin yeni işletim sistemi iOS 15 bugün tüm dünyada yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen eylül ayı Apple Etkinliği ile iPhone 13 ailesi, Apple Watch Series 7, yeni iPad mini ve 9. Nesil iPad tanıtıldı. Daha önceki etkinlikte tanıtılan iOS 15 işletim sistemi ise bugün resmen dağıtılacak. Peki Türkiye için iOS 15 yayınlanma saati ne zaman?

 

Aylarca süren geliştirici ve herkese açık beta sürümlerinden sonra, iOS 15 artık halka hazır ve biz de gelmesini bekliyoruz. Peki Türkiye’de yeni iOS 15 ne zaman indirmeye sunulacak?

Honolulu, Hawaii — 7:00 a.m. HAST

Anchorage, Alaska — 9:00 a.m. AKDT

Cupertino, California — 10:00 a.m. PDT

Phoenix, Arizona — 10:00 a.m. MST

Vancouver, Canada — 10:00 a.m. PDT

Denver, Colorado — 11:00 a.m. MDT

Dallas, Texas — 12:00 noon CDT

New York, New York — 1:00 p.m. EDT

Toronto, Canada — 1:00 p.m. EDT

Halifax, Canada — 2:00 p.m. ADT

Rio de Janeiro, Brazil — 2:00 p.m. BRT

London, United Kingdom — 6:00 p.m. BST

Berlin, Germany — 7:00 p.m. CEST

Paris, France — 7:00 p.m. CEST

Cape Town, South Africa — 7:00 p.m. SAST

Moscow, Russia — 8:00 p.m. MSK

Helsinki, Finland — 8:00 p.m. EEST

Istanbul, Turkey — 8:00 p.m. TRT

Dubai, United Arab Emirates — 9:00 p.m. GST

Delhi, India — 10:30 p.m. IST

Jakarta, Indonesia — 12:00 a.m. WIB next day

Shanghai, China — 1:00 a.m. CST next day

Singapore — 1:00 a.m. SGT next day

Perth, Australia — 1:00 a.m. AWST next day

Hong Kong — 1:00 a.m. HKT next day

Seoul, South Korea — 2:00 a.m. KST next day

Tokyo, Japan — 2:00 a.m. JST next day

Adelaide, Australia — 2:30 a.m. ACST next day

Sydney, Australia — 3:00 a.m. AEST next day

Auckland, New Zealand — 5:00 a.m. NZST next day

Yukarıda yayınlanan listeye göre Türkiye’deki iPhone,iPad, Apple Watch ve Apple TV kullanıcıları bu akşam 20:00’dan itibaren güncellemeyi indirebilecek.

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.