enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488

“Engelsiz tarım projesi” için toplantı yapıldı

“Engelsiz tarım projesi” için toplantı yapıldı
521
A+
A-

Orhangazi Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısını Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirdi. Tek maddelik mecliste Kaymakamlık tarafından hazırlanan “Engelsiz Tarım Projesi” görüşülerek karara bağlandı.

Orhangazi Belediyesi Olağanüstü meclis toplantısı tek gündem maddesi olan Orhangazi Kaymakamlığı tarafından sunulan “ Engelsiz Tarım Projesinde” Orhangazi Belediyesinin ortak yer alması için Belediye Başkanı Bekir Aydın’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Orhangazi Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve Orhangazi Belediyesinin ortak olduğu Bursa Uludağ Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı bir proje olan Engelsiz Tarım hayata geçiyor. Sosyal Sorumluluk projesi olan Engelsiz Tarım, Sanayi bakanlığı tarafından onaylanarak 10 gün içerisinde sözleşmesi imzalanarak hayata geçecektir. Hafif düzey Zihinsel engelli öğrencilerin burada tarım derslerini uygulamalı olarak yaparak hem daha iyi öğrenecekler hemde yetişen ürünleri satma imkânı sağlayacaklar. Buradaki amacın hem öğrencilerin uygulamalı bir şekilde daha iyi öğrenmesi hemde yetişen ürünleri satarak orada istihdam sağlamak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.