enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5001
EURO
34,6266
Cargill

Esnaf Kefalet başkanına hayırlı olsun ziyareti

Esnaf Kefalet başkanına hayırlı olsun ziyareti
491
A+
A-

Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan seçimi sonrası yeniden Başkan seçilen Mehmet Güler’e Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkan Yardımcısı, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi seçimleri sonrası başkanlığa tekrardan seçilen Mehmet Güler’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Mehmet Güler’ başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Pandemi süreci içerisinde Devletimizin Esnaflarımıza yapmış olduğu her türlü desteği en güzel bir şekilde esnaflarımıza ulaştırmak adına çalışmalarınız takdir toplamıştır.

ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ.

Sabah esnaf kardeşlerimiz ile bir araya gelerek onların kahvaltı sofrasına ortak olduk. Hem kahvaltımızı yaptık hemde dertleri ile dertlendik. Önerilerini ve şikâyetlerini elimizden geldiğince yerine getirmek adına notlarımızı aldık. Esnaf bir şehrin bana göre kalbidir. Bizler bu kalbi ne kadar canlı tutarsak bir o kadar yaşam kalitemiz her zaman artacaktır. Devletimizin bu pandemi süreci içerisinde esnaflarımıza yapmış olduğu destekler ortadadır. Başta Başkanımız Mehmet Güler olmak üzere yönetimine tekrardan hayırlı olmasını diliyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.