enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5357
EURO
34,8970
Cargill

Sessiz Çalışmayı Sevenlere Logitech’ten Çıt Çıkarmayan Öneriler

Sessiz Çalışmayı Sevenlere Logitech’ten Çıt Çıkarmayan Öneriler
533
A+
A-

Logitech’in sessiz teknolojik ekipmanları, öğrencilerin mouse ve klavye gürültüsünü ortadan kaldırarak sessizliğin keyfini çıkarmalarını sağlıyor. Gürültüsüz bir ortamda çalışmak konsantrasyonu, öğrenme kabiliyetini ve üretkenliği arttırıyor. Logitech’in sessiz klavye ve mouse’larının temel bileşenlerini içeren kablosuz modelleri, yeni eğitim yılı başlarken, ihtiyaç listesinin hem çalışma keyfini hem de verimliliğini artıran aksesuarları olarak öne çıkıyor.

MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Setindeki ‘’sessiz tıklama teknolojisi’’ öğrencilerin odağını çalışmalarına çevirmesini sağlıyor ve öğrencileri çevredeki dikkat dağıtıcı tüm unsurlardan uzaklaştırıyor. Logitech Sessiz Mouse Serisi ise klavyesiz yalnızca mouse tercih eden öğrencilerin sessiz bir mouse kullanarak daha verimli çalışmalarına yardımcı oluyor. Toplu alanlarda veya evde gece çalışmaya uygun bu ekipmanlar, %90’dan fazla gürültü azaltma özelliği sayesinde alışıldık tıklama sesi olmadan aynı tıklama hissini yaratıyor. Ergonomiye ve sessizliğe önem verenler için tasarlanan sessiz ekipmanlar, geleneksel “tıklama” hissini verirken aynı zamanda da neredeyse hiç gürültü çıkarmıyor.

Sıvıya karşı dayanıklı tuşlara ve tasarıma sahip olan MK295 Kablosuz Klavye, uzun süre kullanım vaat ederken, klavyede 36 ay mouse’larda ise 18 aya kadar pil ömrü sağlıyor. Sağlam ayaklara sahip klavye kişisel ihtiyaçlara göre eğim alabiliyor. 18 ve 24 aya kadar pil ömrü sunan M220 ve M330 Sessiz Mouse modelleri ise serinin ekonomik alternatifleri olarak öne çıkıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.