enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
Cargill

Siyasette güçlü kadınlar

Siyasette güçlü kadınlar
566
A+
A-

SİYASETTE CİNSİYET AYRIMCILIGINA HAYIR !

SİYASETTE GÜÇLÜ KADINLAR

Ulusumuzun kuruluşunda ve kurtuluşunda Ulu önder Gazi Mustafa Kemal’in 1919’dah Anadolu Kurtuluş ateşini yakmak için ilk çıktığı şehri Samsun’da 15 Eylül 1973’te doğmuş olmanın Haklı gururunu yaşıyorum.
Eğitimimi ilk orta ve lise olmak üzere Samsun merkezde aldım 1993 yılında Erdinç ACAR beyle evlendim. Bu evlilikten Eray ve Efe adında iki oğlum var. Ülkemize yarınlarımıza ışık tutan ve gelecek vadeden başarılı bir firmada yönetici pozisyonunda çalışmaktayım ve EYT mağduruyum .

Bazı insanlar vardır tarihi yazar ,bazılarını da tarihi yazar. Ülkemizin gelmiş geçmiş duayen insanlarından kıymetli siyasetçi Sayın Demirel’i çocukluğumdan beri takip eder ve takdir ederdim. Nitekim kısmet de varmış Sayın Demirel’in partisinde siyaset yapmak. Bu haklı Onur’un ve gururumla sevgili Tuzla’lı hemşerilerimin bizlere vermiş olduğu sonsuz desteye teşekkür ederim.

Yurttaşlar göreve geldikten hemen sonra ulusumuzun kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in Anıtkabir’deki mozolesini ziyaret ettik ve kıymetli siyasi büyüğümüz Sayın Süleyman Demirel’in yaşadığı evi ziyaret ettik. Bu arada Süleyman Demirel’ee omuz omuza siyaset yapan sevgili büyüklerimiz ve kıymetli siyasetçileri bir bir ziyaret ettik .Fikir telakisinde bulunduk ve onların tecrübelerinden yararlanmak bizi de onure eder .Tuzla Kaymakamı Ali Ataç Bey’i ziyaretimizde Tuzla ile ilgili projelerimizi ve kendisinin bizlere ve bizim ona katkı sunabileceğimiz konuları konuştuk .

Ne varsa Tuzla için var! Biz varsak Tuzla için varız.

Tuzla Atatürkçü Düşünce Derneği’nin anma gecesine katıldık .Sayın belediye başkanımız Şadi Yazıcı’yı ziyaretimizde Tuzla’nın gelecekteki sorunları ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk. Tuzla için daha ne güzel şeyler yapılabilir hep birlikte omuz omuza verip ilçemiz beldemiz köyümüz kentimiz için neler yapılabileceğini konuştuk. Sayın başkanıma teşekkür ederiz. Yine takdir edersiniz ki siyasetin yeni yıldızlarından ve geleceğe Umut veren İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu beyefendi bir vesileyle ziyaret etmiş bulundum. Kendisine bu nazik ev sahipliğinden dolayı candan ve yürekten teşekkür ederim sevgili Belediye Başkanı İstanbul gibi bir şehre hizmet etmek onurunu yaşıyor ve kendisine de üstün başarılar siyasi hayatında da yolu açık olsun diyorum biz Doğru Yol Partisi olarak sayın başkanımızı ziyaret ettik Sayın başkanımızla ülkemiz ve siyasi geleceği hakkında bir sürü istişarelerde kadın dernekleri plaket töreninde bulundum nazik davetleri için teşekkür ederiz.

Biz bugün ve yarın Tuzla için neler yapılabilir bununla alakalı bazı ar-ge çalışmalarını yaptık. Zamanı ve yeri geldiğinde bunları sevgili ilçe halkıyla paylaşacağız .Dilerim ki biz Doğru Yol Partisi olarak ilçemiz için daha güzel projeler insan odaklı dil, din, ırk, mezhep ayıp etmeden herkese dokunabilecek, her kapıyı çalabilecek, her göze bakabilecek bilgi donanıma ve ekibe sahibiz .Toplumumuzun dini milli günlerinde beraber olmak bizi mutlu eder.

Sözlerime son verirken bu güzelim ülkeyi bizlere emanet eden başta kurucumuz Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ve çeşitli cephelerde bizler için canını hiçe Sayan gazilerimiz ve Aziz milletimizin Aziz Şehitlerini en içten duygularımla rahmet minnet ve şükranlarımı ile anıyorum…

ATAM !
AÇTIĞIN YOLDA,
KURDUĞUN ÜLKÜ’DE,
GÖSTERDİĞİN HEDEFTE,
HİÇ DURMADAN YURUYECEGİMİZE AND İÇERİZ…

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE

İstanbul ili Tuzla ilçesi Doğru Yol Partisi ilçe Başkanı

AYŞE ACAR