enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5232
EURO
34,6116
Cargill

Yeni Emniyet Müdürlüğü binası için ödenek aktarıldı

Yeni Emniyet Müdürlüğü binası için ödenek aktarıldı
21
A+
A-

Orhangazi’de Orkent bölgesinde daha önceki dönemlerde Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine inşa edilmesi planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binası için ödenek aktarıldı. Projede yapılacak son düzenlemelerin ardından inşaat ihalesi için süreç başlayacak. İnşaatın bu yıl içinde başlayacağı kaydedildi.

Bursa’nın 3 ilçesine yapılacak olan yeni emniyet müdürlüğü binaları için geçtiğimiz hafta Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ile İl Emniyet müdürü Dr.SabitAkın Zaimoğlu arasında bir görüşme gerçekleşmişti. İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu’nun yanı sıra, İnşaat Emlak Daire Başkanı, 1. Sınıf Emniyet Müdürü İlker Saraçoğlu ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sadık Demir’in Osmangazi, Orhangazi ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde yapılacak olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binaları hakkındaki toplantıdan sonra ise süreç başlatıldı.

ORHANGAZİ İÇİN ÖDENEK AKTARILDI

Yeni yapılacak olan Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan ödeneğin aktarıldığı belirlendi. Geçen yıl için planlanan ancak 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri nedeniyle beklemeye alınan Yeni Emniyet Müdürlüğü binaları ile ilgili 2024 yılında çalışmaların başlatılacağı kaydedildi.

ÖNCE PROJE SONRA İHALE

Alınan bilgilere göre Orhangazi’de ORKENT bölgesinde daha önceki dönemlerde Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine inşa edilmesi planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının daha önce hazırlanan projesinde küçük değişiklikler yapılacak. Projenin tamamlanması ile birlikte İnşaat ihalesi yapılacak. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatının 2024 yılı içinde başlatılacağı kaydedildi.