enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5941
EURO
34,7657
Cargill

Kardeşlerin cesedine ulaşıldı

Kardeşlerin cesedine ulaşıldı
655
A+
A-

“İznik Gölü’nde intihar edeceğiz” diyerek kayıplara karışan Kestelli Hasan Karacan (34) ve Hüseyin Karacan (31) isimli iki kardeş için İznik Gölü çevresinde jandarma tarafından yapılan geniş çaplı aramanın ardından cesetlere ulaşıldı. Havanın aydınlanması ile birlikte göle giren dalgıçlar, gölde iki kardeşinde cesedini yan yana buldu.

Ailelerine ve yakınlarına “İznik gölünde intihar edeceğiz” diyerek sırra kadem basan Hasan ve Hüseyin Karacan kardeşler için güvenlik güçleri ile irtibata geçilmiş ve arama çalışmaları başlatılmıştı. Çok sayıda jandarma ekibinin yanı sıra Sahil Güvenlik ekipleri, Yalova dalgıç polisi ve AFAD ekipleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar iki kardeşi arama çalışmalarını sürdürdü. Sabahın ilk saatlerinde Sahil Güvenlik ekiplerinin termal ısıya duyarlı araçlarla yaptıkları yer tespitinin ardından suya giren dalgıçlar iki kardeşin cesedini yan yana halde buldu.

Kestelli Hasan ve Hüseyin Karacan kardeşlerin cesetleri kıyıya çıkarıldıktan sonra yapılan ilk incelemenin ardından otopsiye gönderildi. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.