enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
CARGILL

Kaymakam Özçakıcı’dan 10 Eylül mesajı

Kaymakam Özçakıcı’dan 10 Eylül mesajı
567
A+
A-

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı 10 Eylül Orhangazi’nin düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

KAYMAKAM SÜLEYMAN ÖZÇAKICI MESAJINDA :

“Tarih sahnesinde yer aldığı günden bu yana bağımsızlığından ödün vermemiş, mukaddes bildiği vatan toprağı için canını ortaya koymaktan çekinmemiş Aziz Ecdadımız bundan 99 yıl önce yine aynı cesaret ve kahramanlıkla ilçemizi düşman işgalinden kurtarmıştır.

En değerli hazinemiz olan bu vatan toprakları, bundan 99 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin vatanseverliği ve bağımsız yaşama iradesiyle yazdığı Kurtuluş destanı ile kazanılmış ve her karış toprağı şehitlerimizin asil kanları ile sulanmıştır.

Bugün bizlere düşen görev ise; Canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan ecdadımızın emaneti olarak, ülkemizi ve ilçemizi daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmaktır. Orhangazi her zaman olduğu gibi bundan sonrada geçmişten aldığı bu güçle yarınlara umutla bakmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Kurtuluş Savaşı’nda kahramanca mücadele eden kahraman gazilerimizi minnetle; vatanımız uğruna hayatlarını feda eden ve bu günleri bizlere armağan eden bütün Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.