enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5157
EURO
34,5956
Cargill

Rafadan Tayfa Çocukları Coşturdu

Rafadan Tayfa Çocukları Coşturdu
4
A+
A-

Orhangazi Belediyesi, Rafadan Tayfa tiyatro oyunuyla çocukları buluşturdu! Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi bahçesinde iki seans halinde sahnelenen oyun, çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Yüzlerce çocuk, büyük bir heyecanla oyunu izledi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, çocuklarla bir araya geldi ve onlara şunları söyledi: “Ben sizlere sürekli ne söylüyorum? Siz isteyin, Bekir amcanız yapar! Ama benim de sizden bir isteğim var. Elbette ki sizler çok akıllı çocuklarsınız, elbette ki derslerinize de çalışıyorsunuz. Fakat yine de söyleyeceğim: Akıllı çocuklar olmaya devam edin, derslerinizi çalışmayı sürdürün. İlerleyen günlerde sizlere yeni sürprizlerim olacak.”

Belediye Başkanı Bekir Aydın, çocuklarımız geleceğimizdir, inancıyla hem fiziki yatırımlar hem de sosyal belediyecilik kapsamında gençlere ve çocuklara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Aydın son olarak Rafadan Tayfa Tiyatro Ekibini Orhangazili çocuklarla buluşturdu. Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sahnelenen gösteri, çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Aydın, çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarını sürdürecek.

Bu güzel etkinlik, çocukların sanata ve kültüre olan ilgisini artırmak adına önemli bir adım olarak görülüyor.