enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6216
EURO
34,8014
Cargill

Yunus ŞANLI | İSG TEKNİKER

Yunus Şanlı, 1992 yılında İstanbul’da doğdu.Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.     İlkokulu Kurtuluş ilkokulunda, ortaokulu Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda, Liseyi Tuzla Endüstri Meslek Lisesinde okudu Elektrik Teknisyeni olarak 2009 yılında iş hayatına atıldı.    Mesleğinde önemli kademeler katetti. Mesleği gereği İş Sağlığı önemli olduğundan eğitimini alma kararı aldı. 2017 yılında eğitime yeniden yönelerek Atatürk Üniversite İş Sağlığı ve İş Güvenliği bölümüne yazılarak , 2020 yılında mezun oldu.   Yapmış olduğu işleri dışında Gazeteci/Yazarlık mesleğine merak saldı. Şuan aktif olarak Gazeteci/Yazarlık ile de uğraşıyor.

Aşı olanlar neden ağır belirtiler gösteriyor?

952
A+
A-

Twitter ‘da “#AsılılarHastaneKapılarında” hashtagı gündemde.

Aşı olanlar neden ağır belirtiler gösteriyor?

Covid-19 bir çok doktorların, vücutta olduğunu ve korkulacak bir durum olmadığını, bu virüsün grip olduğunu savunuyor. Aşıların gereksiz hatta daha da zarar verici sonuçlar doğurabileceğini söyleniyor. “Hiç bir salgınım aşısı olamaz ve sürekli mutasyona uğrar” sözleri kafaları iyice karıştırmış gibi duruyor.

Aşı olanların belli başlı yaş aralıklarında kalp krizlerini çoğalttığını , kardiyoloji bölümlerine randevu alınamadığı sosyal medyanın gündemine oturmuş durumda. Son zamanlarda vaka durumlarının resmen patladığını görmekteyiz. Milyonlarca uygulanan aşının işe yaramadığını bir nebze güçlendirmekte. Sağlık çalışanların içinde vaka sayıları yüksek! Tedbirlerin öncelik olarak maska mesafe değil , toplu yerlerin kapatılmasıdır. Bunların başında okullar gelmeli. Bir çok sınıf karantinada çocukların hayatı tehlikede. Avm lere yeniden saat ve kişi kısıtlaması getirilmeli. Twitter da bu günün  gündemi bu şekilde aktarabiliriz siz değerli okuyucularımıza.

Yazarın Diğer Yazıları