enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4932
EURO
34,9317
Cargill

Yunus ŞANLI | İSG TEKNİKER

Yunus Şanlı, 1992 yılında İstanbul’da doğdu.Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.     İlkokulu Kurtuluş ilkokulunda, ortaokulu Yıldırım Beyazıt Ortaokulunda, Liseyi Tuzla Endüstri Meslek Lisesinde okudu Elektrik Teknisyeni olarak 2009 yılında iş hayatına atıldı.    Mesleğinde önemli kademeler katetti. Mesleği gereği İş Sağlığı önemli olduğundan eğitimini alma kararı aldı. 2017 yılında eğitime yeniden yönelerek Atatürk Üniversite İş Sağlığı ve İş Güvenliği bölümüne yazılarak , 2020 yılında mezun oldu.   Yapmış olduğu işleri dışında Gazeteci/Yazarlık mesleğine merak saldı. Şuan aktif olarak Gazeteci/Yazarlık ile de uğraşıyor.

Hekimlerimize özür borcumuz var !

906
A+
A-

HEKİMLERİMİZE ÖZÜR BORCUMUZ VAR!

“#SaglıktaSiddeteHayır” hashtag ile Twitter’ın gündeminde sağlık çalışanlarımız var.

Sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetin karşılığı olan cezaların caydırıcı olmadığı tekrar  görülmektedir. Yasaların daha katı olması gerektiğini dile getiren Twitter kullanıcıları bu durumdan şikayetçi…

Değerlerini geçte olsa 2019 yılında tekrar anladık. Büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarının hak ettiği saygı bu olamaz kesinlikle! Bir çoğu çocuklarından aylarca ayrı kaldı , bir çoğu da bu yolda yaşamlarını yitirdi. Son 3 yılda bir hekim çocuğu olmak veya eşi olmak çok zor olması gerektiğini düşünüyorum. Allah hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin. Acilen bu şiddet cezalarının ve önlemlerinin ağırlaştırılmış şekilde alınmasını diliyorum.

Bir doktor, aynı zamanda sığınabildiğimiz bir limandır

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.